chiworks-logo-dao-lu

Sjamanistische Therapie

Sjamanistische therapie nodigt je uit om in contact te komen met je ware zelf, met de geesten van je voorouders en met de natuur. De kracht om te genezen begint van binnenuit.

Om je authentieke zelf te ontdekken, moet je weten wie je echt bent en accepteren wat de realiteit van jezelf is, in plaats van wie je denkt te zijn of wie je wilt zijn. Vanuit deze authenticiteit kun je je spirituele zelf ontwikkelen door de inherente wijsheid van je eigen ervaringen en die van je voorouders te accepteren en door te leren om echt in harmonie te zijn met de natuur en andere mensen.

 

Wanneer je innerlijk werk doet, je ergste schaduwen onder ogen ziet en leert ze veilig in het licht te verwelkomen, word je compleet, geworteld en stabiel, met integriteit en kracht. Op zo’n diep niveau van bewustzijn en verbinding is je immuunsysteem sterker, dus zelfs als je ziek zou worden, is je kans om te genezen en te herstellen enorm verbeterd.

 

Sjamanistische Therapie is daarom geworteld in het proces van zelfgenezing en het herontdekken van je authentieke zelf, het opnieuw verbinden met je spirituele zelf en het worden van een compleet persoon vol vitaliteit. Sta mij toe om je gids te zijn in dit proces, om je de ervaring te laten zien van in het moment te zijn in je lichaam en van de zelf genezende kracht die al in jou aanwezig is.

Sjamanistische Therapie – Sacred Touch Massage

Dompel jezelf onder in de diepte en ontdek de ware betekenis van energetische genezing die in jouw heilige levenskracht schuilt. De energie die binnenin je ontwaakt, zal door je heen stromen en vanuit je buik naar elk lichaamsdeel vloeien, en de kracht ervan zal toenemen naarmate je meer ontspant en eraan toegeeft. Het is een krachtige ervaring en de effecten op je welzijn zijn nauwelijks te beschrijven. Het zal je fysiek opwinden, emotioneel loslaten en spiritueel bewust maken, allemaal tegelijk. Ontspan, open jezelf en voel hoe jouw eigen kracht jou geneest. Geen oordeel, geen analyse, geen ego, geen labels … in plaats daarvan voel je waardering voor het geweldige wezen dat je bent: precies zoals je bent!

 

Je krijgt mijn onverdeelde aandacht (wat we liefdevolle aanwezigheid noemen) en begeleiding van begin tot einde van de sessie. Het gaat allemaal om jou. Ik voel intuïtief jouw behoeften op een diep energetisch niveau aan en pas de stroom van de massage daarop aan om het doel van genezing te bereiken. Ik begeleid je tijdens de massage met ademhalingsoefeningen en meditatie als dat nodig is. Wanneer jouw levenskracht ontwaakt en begint te stromen, kan het intense genezing teweegbrengen. Aan het einde voel je je volledig: fysiek, emotioneel en spiritueel.

 

De massage duurt ongeveer 2 uur (dat is de duur waarin je wordt gemasseerd). De hele sessie duurt ongeveer 3 uur.

 

De prijs is 130,-.

Sjamanistische Therapie – Journeying with Massage

Dit is een unieke ervaring. Sjamanistisch reizen door middel van meditatie naar de onderwereld reizen, waar Moeder Natuur regeert. En dit doe je zonder drugs of andere stoffen te gebruiken. In plaats daarvan beginnen we de sessie met de Sacred Touch-massage (zie hierboven) om te helpen verbinden, ontspannen en openen. Vervolgens gaat de massage verder met wat ademhalingsoefeningen. Wanneer de juiste diepte van ontspanning is bereikt, ga ik door met masseren en begin ik met de begeleide meditatie om het reizen te vergemakkelijken. En op de achtergrond speelt sjamanistische drummuziek. Ik begeleid je stap voor stap door de hele reis terwijl ik je energetisch masseer, je chakra’s activeer en je help onontdekte diepten van je bewustzijn te bereiken.

 

Wanneer het reizen goed wordt gedaan, kunnen visioenen of droomachtige staten worden opgeroepen waarin je veilig de onderwereld verkent die je voor je ziet en op dat moment bezoekt. Je kunt zelfs je krachtdier (of totem) ontmoeten, die je op verschillende manieren kan genezen, en de planten die je tegenkomt kunnen je genezen met hun medicinale eigenschappen… Hormonen zoals endorfines worden vrijgegeven die je ontspannen en je een gevoel van ‘high’ geven. De visioenen kunnen je kracht geven of je lang gezochte antwoorden bieden. De lijst gaat door … maar de ervaring is uniek.

 

Deze massage duurt ongeveer 2 uur (dat is de duur waarin je gemasseerd/begeleid wordt). De hele sessie duurt ongeveer 3 uur.

 

De prijs is 150,-.

Shamanic Therapy – De-armouring

De-armouring is het proces van het afwerpen van je pantser, dat is de emotionele bagage die je je hele leven hebt gedragen, bewust of onbewust, die je ervan heeft weerhouden je authentieke zelf te zijn. Je pantser kan ervoor zorgen dat je je conformeert aan de idealen van anderen, je archetype versterken (leider, slachtoffer, helper, etc.), je vullen met verschillende niveaus van diepgewortelde angst en irrationele angsten, je gezondheid verstoren (chronische pijn, vermoeidheid, maagzweer, indigestie, obstipatie, etc.), je emotioneel welzijn verstoren (woede, frustratie, afkeer, verdriet, zorgen, etc.), en het kan zelfs je spirituele ontwikkeling verstoren (rationalisatie, fobieën, dogma’s, morele principes, etc.). En dit alles heeft wortel geschoten in je lichaam! In je borst, in je buik, in je liesstreek.

 

Een De-armouring-sessie begint met een Sacred Touch-massage op de voorkant van je lichaam (zie hierboven) en van daaruit kan ik de blokkades en triggers voelen die een thuis hebben gevonden in je lichaam. Vervolgens begin ik eraan te werken en laat ik los wat binnen je grenzen losgelaten kan worden. Het is normaal om emotionele pijn of emotionele ontlading te voelen bij dit soort spiritueel lichaamswerk en dit is welkom. We hebben geen labels als positief of negatief (dat is oordelend), in plaats daarvan hebben we energie in verschillende manifestaties. We de-armoureren van de borst tot aan de lies. Stap voor stap werken we aan het vrijgeven van de geblokkeerde energie, zodat het genezingsproces kan plaatsvinden.

 

Deze massage duurt ongeveer 2 uur (dat is de duur waarin je wordt gemasseerd/gede-armoured). De hele sessie kan ongeveer 3 uur duren.

 

De prijs is 180,-.

Ik ben geen Sjamaan en beschouw mezelf ook niet als een Sjamaan. Ik ben een sjamanistisch beoefenaar. Er is een duidelijk verschil en ik zou ware Sjamanen oneer aandoen als ik zo’n valse bewering zou maken. Sjamanen zijn vereerde medicijnmannen in vele tribale culturen die de wijsheid van hun voorouders omvatten, plantgeneesmiddelen en rituelen gebruiken om leden van hun stam te genezen en te begeleiden. Ik kan alleen maar hopen ooit zo’n wijsheid te bereiken.

 

Mijn intrinsieke vaardigheden begonnen met energetische zelfgenezing en werden versterkt door interne energiewerkzaamheden zoals Tai Chi. In 2020 woonde ik mijn eerste sjamanistische reis bij en binnen 6 weken was mijn leven letterlijk getransformeerd. Ik ontdekte mijn authentieke zelf. Ik accepteerde wie ik was, maakte nieuwe keuzes, bewandelde nieuwe paden en omarmde de roep om mezelf te ontwikkelen via sjamanisme.

 

De wens om mensen te helpen genezen en het vertrouwen dat mij gegeven wordt om dit te doen, is een voorrecht dat mij telkens weer nederig maakt. Elke nieuwe ontmoeting laat me groeien: een beetje wijzer, een mooie nieuwe verbinding, een gelukkiger geest. Nadat mijn leven was getransformeerd, wist ik dat dit het pad was dat ik zou bewandelen en leren en ontwikkelen en gebruiken, samen met dat van Dao Lu, omdat het allemaal om chi – energie ging.

Doel

De focus ligt op het wegnemen van blokkades (in welke vorm dan ook) die de stroom van jouw chi belemmeren. Je wordt begeleid en aangemoedigd om contact te maken, je open te stellen en te luisteren naar jouw levenskracht. Ik zal het ontwakenen en je helpen om het op jouw blokkades te richten.

 

Elke sessie is uniek. Ik werk met wat ik intuïtief voel op energetisch niveau, en de diepte van mijn trance hangt af van de kracht van onze verbinding en jouw niveau van openheid/ gereedheid om energie in die sessie te ontvangen.

 

Dit gaat ook over het herontdekken van jouw authentieke zelf. Je wordt uitgenodigd om eerlijk, open en kwetsbaar te zijn. Je zult dezelfde eerlijkheid, openheid en kwetsbaarheid van mij ontvangen. We zijn beiden personen met onze problemen en gecompliceerde levens. De enige manier om een echte verbinding te krijgen en vertrouwen op te bouwen, is door een tweerichtingsstroom te hebben.

 

Het is raadzaam om door te gaan met sessies wanneer Sjamanistische therapie voor jou werkt. Neem de tijd om te integreren wat je hebt gevoeld, ervaren en tegenkwam. Het is een proces, vandaar de term reis. Zodra je er klaar voor bent om opnieuw te ontvangen, maak dan een afspraak. Door consistente en intense zelfontwikkelingswerk, zul je veranderen, groeien en ontwikkelen, steeds dieper graven en de blokkades die je tegenhouden afbreken.

 

Het authentieke zelf is heel en vol integriteit. Laat je ego los en accepteer jezelf als het mooie wezen dat je bent, inclusief alles wat je beschouwt als een gebrek. Strip weg alle maskers en idealen die je wenst te presenteren. Wees je bewust door naar binnen te kijken in plaats van naar buiten te projecteren. Sta voor waar je in gelooft en wees daar in vrede mee. Respecteer jezelf, anderen en de natuur. En neem altijd één stap verder uit jouw comfortzone (anders zul je nooit groeien). Dit zijn de leidende principes waarmee we zullen werken en altijd zullen nastreven.

 

Laat de chi stromen en de genezing beginnen.

Verdere informatie

Ik bied voornamelijk Sjamanistische Therapie aan aan cliënten die ik ken. Vertrouwen is een essentieel element in deze sessies en het helpt om al bekend te zijn met jouw achtergrond en problemen. Als je ervaring hebt met dergelijke (of vergelijkbare) therapie of massagetherapie, laat het me dan weten en dan kunnen we een intake doen om te zien of het goed voelt om verder te gaan met een behandeling. Anders is een van de andere sessies die ik aanbied misschien een beter startpunt.

 

Dit is serieus en intensief zelfontwikkelingswerk. Soms voel je je na een sessie energiek en opgewekt, en andere keren kun je je moe en uitgeput voelen, maar ik verzeker je dat beide resultaten goed zijn omdat dat is wie je op dat moment bent – wie je moet zijn – om te genezen.

 

Het wordt gewaardeerd en is nuttig als je tijdens een Sjamanistische Therapie massage volledig naakt bent. Emotionele en fysieke trauma’s veroorzaken vaak blokkades in de borst, buik en liesstreek, die in de sessie worden aangepakt. Bovendien fungeert kleding als oppervlakkige bescherming om achter te verbergen en creëert het nog een barrière, wat vaak angst voedt. Je wordt bedekt met een laken om warm te blijven.

 

Als je andere therapieën, fysiek of psychologisch, volgt, is dit soort behandeling vaak complementair. Het interfereert niet met andere trajecten. Sjamanistische Therapie neemt een holistische benadering van genezing en kan goed werken in combinatie met andere methoden. Het is inclusief in plaats van exclusief.

 

Voor verdere praktische informatie over de sessies, lees alsjeblieft de pagina Praktische Info.