chiworks-logo-dao-lu

Massagetherapie

Een massage bij Chi Works is een geperfectioneerde kunst die voldoet aan jouw specifieke behoefte van dat moment.
Of je er nu voor kiest om te ontspannen via een full body deep-tissue massage, of gaat voor een meer gerichte aanpak via trigger-point-therapie om chronische pijn en spierknopen aan te pakken, of toe bent aan een energetische behandeling om je chakra’s opnieuw te verbinden en je innerlijke kracht vrij te maken, of je laat mij de massatherapie afstemmen op wat ik voel dat jij op dit moment nodig hebt: ik ben ervan overtuigd dat je je beter voelt als je na de behandeling weer naar buiten stapt.

 

Ik zet binnen Chi Works Massage Studio verschillende massagetechnieken in die samen een fantastisch resultaat opleveren omdat ze op verschillende niveaus tegelijk werken tijdens een sessie. Met de bedoeling om het fysieke (zoals spieren en pezen), het emotionele (zoals angst of bezorgdheid) en het mentale (zoals een onrustige geest) te behandelen. Hoe meer je kunt loslaten en de behandeling kunt verwelkomen des te effectiever en helender deze is.

Doel

Ik zie massage als de kunst van aanraking waarmee ik een ander kan genezen. Soms moet de aanraking hard zijn en dan weer zacht, soms moet ze acuut zijn en dan weer breed, en soms moet ze doelgericht zijn en dan weer meditatief, maar ze moet altijd helend zijn… en dat is precies mijn bedoeling.

 

Tijdens de behandeling stem ik de massage af op jouw behoefte van dat moment. Afhankelijk van je klachten en wensen kan de massage variëren van brede toepassingen zoals deep tissue-massage tot acute methoden zoals trigger point-massage, als wel energetische integratie zoals holistisch pulsen of chakramassage. Mijn primaire doel is om je te helpen ontspannen en je te verlossen van pijn en blokkades.

 

Als spaceholder werk ik altijd binnen jouw grenzen. Zo bouwen we samen een veilige en vertrouwde ruimte op, begrijpen we elkaar, hebben we een duidelijk doel, en reizen we samen richting dat doel.

 

Als je last hebt van chronische pijn, fysieke blokkades of een emotioneel trauma dan heb je naar alle waarschijnlijkheid meerdere sessies nodig. De reden hiervoor is simpel: dergelijke blokkades zijn diepgeworteld in ons lichaam en hebben zich daar in de loop van de tijd opgehoopt. Het kost dus nu ook tijd om ze te kunnen bereiken en te laten oplossen. Gelukkig zul je vaak al na de eerste massagesessie verschil voelen.

 

Elke sessie is daarbij uniek omdat jij op elk moment uniek bent, en je behoeften zullen veranderen als je begint te helen.

Aanvullende informatie

Massage is een brede term omdat de methoden en expertisen die ik beheers uit verschillende werkvelden komen zoals: ontspanningsmassage, triggerpoint-therapie, deep tissue massage, myofascial release therapie, buik en bekkenbodem massage, chakra en polarisatie massage, holistisch pulsen, sjamanistisch massage. Al deze instrumenten werken ook nog eens prachtig als een geheel samen en helpen mij om jou fysiek, emotioneel en spiritueel te laten helen.

 

Er is veel onderzoek gedaan naar het belang van aanraking: we zijn sociale wezens die aanraking nodig hebben om te kunnen overleven. Het is bekend dat mensen eerder sterven of trauma’s ontwikkelen bij een gebrek aan aanraking. Massage is een van de beste manieren om je te verbinden met je eigen fysieke, emotionele en spirituele welzijn.

 

Als je angst hebt bij aanraking vanwege bijvoorbeeld traumatische ervaringen uit het verleden, vertrouwenskwesties, het andere geslacht, lichaamsbeeld, enz. Ik heb met succes met dergelijke klanten gewerkt en de meesten hebben hun traject voltooid en/of hebben regelmatige massagesessies geboekt om verder te komen in hun proces. Breng me van tevoren op de hoogte van dergelijke problemen, zodat ik de ervaring zo comfortabel en veilig mogelijk kan maken. We communiceren regelmatig om te controleren of er iets kan worden verbeterd en of verder gaan in de sessie nog steeds een optie is.

 

 

Het tempo van een massagebehandeling en de grenzen die je stelt worden altijd gerespecteerd.

 

Voor de meer praktische informatie, lees de Praktische info pagina.

 

Lees meer over de geweldige resultaten die cliënten hebben ervaren bij Chi Works Massage Studio op de Review pagina.