ChiWorks-logo-dao-lu

Massagetherapie

Een massage bij Chi Works is een geperfectioneerde kunst die voldoet aan jouw specifieke behoefte van dat moment.
Of je er nu voor kiest om te ontspannen via een full body deep-tissue massage, of gaat voor een meer gerichte aanpak via trigger-point-therapie om chronische pijn en spierknopen aan te pakken, of toe bent aan een energetische behandeling om je chakra’s opnieuw te verbinden en je innerlijke kracht vrij te maken, of je laat mij de massatherapie afstemmen op wat ik voel dat jij op dit moment nodig hebt: ik ben ervan overtuigd dat je je beter voelt als je na de behandeling weer naar buiten stapt.
Ik zet binnen Chi Works Massage Studio verschillende massagetechnieken in die samen een fantastisch resultaat opleveren omdat ze op verschillende niveaus tegelijk werken tijdens een sessie. Met de bedoeling om het fysieke (zoals spieren en pezen), het emotionele (zoals angst of bezorgdheid) en het mentale (zoals een onrustige geest) te behandelen. Hoe meer je kunt loslaten en de behandeling kunt verwelkomen des te effectiever en helender deze is.

Het gebruik van verschillende soorten massagetechnieken heeft fantastische resultaten opgeleverd bij Chi Works Massage Studio, omdat het tijdens een sessie tegelijkertijd op verschillende niveaus werkt om het fysieke (zoals spieren en pezen), het emotionele (zoals angst of angst) en het mentale (zoals een rusteloze geest) te behandelen. Hoe meer je los kunt laten en de behandeling toelaat binnen te komen, hoe effectiever en bevredigender het is.

Doel

Ik zie massage als de kunst van aanraking waarmee ik een ander kan genezen. Soms moet de aanraking hard zijn en dan weer zacht, soms moet ze acuut zijn en dan weer breed, en soms moet ze doelgericht zijn en dan weer meditatief, maar ze moet altijd helend zijn… en dat is precies mijn bedoeling.

 

Tijdens de behandeling stem ik de massage af op jouw behoefte van dat moment. Afhankelijk van je klachten en wensen kan de massage variëren van brede toepassingen zoals deep tissue-massage tot acute methoden zoals trigger point-massage, als wel energetische integratie zoals holistisch pulsen of chakramassage. Mijn primaire doel is om je te helpen ontspannen en je te verlossen van pijn en blokkades.

 

Als spaceholder werk ik altijd binnen jouw grenzen. Zo bouwen we samen een veilige en vertrouwde ruimte op, begrijpen we elkaar, hebben we een duidelijk doel, en reizen we samen richting dat doel.

 

Als je last hebt van chronische pijn, fysieke blokkades of een emotioneel trauma dan heb je naar alle waarschijnlijkheid meerdere sessies nodig. De reden hiervoor is simpel: dergelijke blokkades zijn diepgeworteld in ons lichaam en hebben zich daar in de loop van de tijd opgehoopt. Het kost dus nu ook tijd om ze te kunnen bereiken en te laten oplossen. Gelukkig zul je vaak al na de eerste massagesessie verschil voelen.

 

Elke sessie is daarbij uniek omdat jij op elk moment uniek bent, en je behoeften zullen veranderen als je begint te helen.

Aanvullende informatie

Massage is een brede term omdat de methoden en expertisen die ik beheers uit verschillende werkvelden komen zoals: ontspanningsmassage, triggerpoint-therapie, deep tissue massage, myofascial release therapie, buik en bekkenbodem massage, chakra en polarisatie massage, holistisch pulsen, sjamanistisch massage. Al deze instrumenten werken ook nog eens prachtig als een geheel samen en helpen mij om jou fysiek, emotioneel en spiritueel te laten helen.

 

Er is veel onderzoek gedaan naar het belang van aanraking: we zijn sociale wezens die aanraking nodig hebben om te kunnen overleven. Het is bekend dat mensen eerder sterven of trauma’s ontwikkelen bij een gebrek aan aanraking. Massage is een van de beste manieren om je te verbinden met je eigen fysieke, emotionele en spirituele welzijn.

 

Als je iemand bent die bang is voor aanraking door een traumatische ervaring in het verleden of last heeft van vertrouwingsproblemen omdat ik van het andere geslacht ben (m), weet dat ik succesvol gewerkt hebt met dergelijke cliënten om hen te helpen hun angsten en zorgen te overwinnen. Elk van deze cliënten is teruggekeerd om zijn/haar traject te voltooien of regelmatige massagesessies te boeken om hun welzijn verder te bevorderen.

 

Het tempo van een massagebehandeling en de grenzen die je stelt worden altijd gerespecteerd.